_DSF8814bw

Reparatie Electromotoren in Groningen?

Wikkelen.

Voor het wikkelen van de elektromotoren wordt de oude wikkeling verwijderd en word in het schoongemaakte blik-pakket nieuwe isolatie aangebracht. Daarna worden nieuwe wikkelingen in de groeven gelegd en afgedekt met een groefkap. Nadat alle wikkelingen op hun plaats liggen en de motor geschakeld is wordt deze in een lak bak afgelakt. En na een nacht in de oven is de motor voorzien van een mooi uitgehard wikkeling-pakket dat weer tientallen jaren mee kan.

De materialen die door ons worden gebruikt om motoren te voorzien van nieuwe wikkelingen, lagers, stilstand-verwarmingen, PTC, NTC, Clicksons e.d zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Dit om de klant een perfect product te kunnen garanderen.

 

Levering nieuwe motoren.

Voor de standaard elektromotoren (1500 en 3000 rpm) die niet gerepareerd kunnen worden, hebben we alle motoren tot 7,5 kW in ons magazijn op voorraad. Hetgeen inhoud dat het dezelfde dag geleverd kan worden.

Daarnaast kunnen we met onze leveranciers samen een snelle levering garanderen. De standaard motoren die voor 15.00 uur bij ons worden besteld kunnen de volgende dag worden afgeleverd. Tevens kunnen we de motoren op locatie aan leveren.

 

Meer informatie over de uitgebreide diensten van BTD Groningen? Bekijk dan onze diensten pagina.

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 050 – 54 16 402.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.